Waggelklas

In de afgelopen twee maanden zijn ook de thema’s in het klasje door gegaan. Zo zijn de thema’s ‘moestuin’ en ‘het strand’ langs gekomen. Met juf Tanja zijn we meerdere keren naar een moestuin in buurt geweest. Hier is veel verteld over de verschillende groentes en planten die daar groeien. Omdat het klasje regelmatig langs is geweest, hebben ze het groeien van de planten en groenten mooi kunnen volgen. Ook zijn er veel knutsels gemaakt door alle kinderen. Bloemen, bladeren, bomen en voor het thema strand alles wat nodig is op het strand, erg handig voor het uitje dat ging komen!

Uitje 

Eindelijk was het weer mogelijk om een uitje te organiseren. Met een grote groep van de kinderen hebben wij een uitstapje gemaakt naar het strand! Dit past mooi bij het thema van het Waggelklasje. In Noordwijk aan Zee zijn we in twee verschillende groepen met een ‘strandrups’ het strand opgegaan met de rolstoelen.

Daar hebben we het zand gevoeld, aan zeewier geroken, geluisterd naar de zeegeluiden en zelfs een beetje het zoute water geproefd. Iedereen was volop aan het genieten. Een van de kinderen heeft zelfs als verrassing voor papa en mama een paar kwallen mee naar huis genomen.. 

Logeren 

In juni en juli zijn er meerdere kinderen komen logeren tijdens het logeerweekend. Een paar kinderen zijn ook langer blijven slapen tijdens de vakantieopvang, sommige papa’s en mama’s konden even zelf op vakantie. Naast lekker uitrusten, hebben de kinderen veel activiteiten kunnen doen. We zijn gaan wandelen, in de tuin op trampoline, op het gras of in de schommel. Want naast wat regen hebben we deze zomer, tot nu toe, ook lekker veel zon gehad. De kinderen hebben enorm kunnen genieten van het weer in de tuin. Op de logeeravonden zijn er films gekeken op de TV en lekker gesnoezeld op het waterbad.

Veiligheid

Gelukkig mogen de zwembegeleiders en kindermasseuses alweer even langskomen. Maar de veiligheid blijft altijd voor gaan. Daarom wordt er bij de Waggelmannetjes regelmatig getest op COVID-19 om het zo veilig mogelijk te houden voor de kinderen, familie en collega’s.

Feest

In de laatste week voor de sluiting hebben de kinderen laten horen hoe goed ze met allen een feestje kunnen maken. Tijdens het Offerfeest, Eid al-Adha, zijn we als verrassing bij een de waggelkinderen langs gekomen met onze muziekinstrumenten. Voor de hele buurt hebben wij muziek gemaakt op de straat. Wij werden getrakteerd op thee en koekjes voor ons mooie optreden. 

Apotheek

Voor de medicatiebestellingen bij apotheek Farmadam zijn hieronder de besteldata te zien. Voor de data ontvangen wij graag de maandelijkse bestelling van de medicatie. Wij sturen u van tevoren een medicatieoverzicht of bestellijst. Kunt u deze data in uw agenda noteren, zodat u hiervan op de hoogte bent en u voor uzelf een geschikt moment kunt kiezen om uw bestelling te noteren?

Voor de medicatiebestellingen bij apotheek Farmadan zijn hieronder de besteldata te zien. Voor de data ontvangen wij graag de maandelijkse bestelling van de medicatie. Wij sturen u van tevoren een medicatieoverzicht of bestellijst. Kunt u deze data in uw agenda noteren, zodat u hiervan op de hoogte bent en u voor uzelf een geschikt moment kunt kiezen om uw bestelling te noteren?

Ondertussen is er ook heel veel lachen.

 

En ook gerelaxt voor de zomervakantie.

   

Lieve waggelkinderen en familie, De Waggelmannetjes sluit vanaf 26 juli tot en met 13 augustus. Voor de komende 3 weken een fijne tijd toegewenst. Wij zien jullie maandag 16 augustus weer!