In memoriam                                                                               

 

Mariam is op 11 februari 2017 overleden. Ze is 11,5 jaar geworden.

Het team zal Mariam ontzettend missen! En ik in het bijzonder. Ze was mijn eigen dochter.

Zij is mijn inspiratie geweest om De Waggelmannetjes op te zetten. Door haar complexe zorgvraag kon zij niet naar de reguliere dagopvangcentra. Wij hadden met haar eigenlijk een IC-kindje in huis. Ik hoop nu hetzelfde te kunnen betekenen voor andere ouders en kinderen in een soortgelijke situatie.

Mariam kon genieten van de kleinste dingen. Ze had meestal een grote glimlach op haar gezicht en bovenal was zij een sterk en puur meisje.

Dag lieve vrolijkerd!

Lente

Eindelijk is het zover. We kunnen regelmatig naar buiten en genieten van de zon. Dit hebben we uiteraard gedaan. Buiten het drukke schema van de kinderen om is er natuurlijk ook nog tijd om te genieten. Met een prachtige en een stoere zonnebril op gingen wij de natuur tegemoet. Vogels, ganzen, mooie bloemen, maar ook auto's, fietsers en veel mensen. Altijd leuk! Vanaf de dagopvang kunnen we zo de drukte in, naar het tuincentrum, de manege of lekker wandelen door de polder. Met een op een begeleiding is er altijd iemand die de rolstoel kan duwen. De eigen tuin is weer lekker opgeruimd en de trampoline, schommel, zwembadje en het grasveld kunnen niet meer wachten en hopen dat er snel weer kinderen zullen zijn.

Zeldzame vogel blijkt filmster in spe!

In het tuincentrum schrokken wij ons een hoedje toen er opeens een hoop veren voor onze neus opdook. Wij wilden de vogel net op de foto zetten toen bleek dat het een echte filmster was! En wat een aandacht van het publiek om haar heen! Iedereen wilde haar handtekening. Ze genoot zichtbaar van alle aandacht! Ontzettend leuk!

CTB

Ennnnnn...... nog een verpleegkundige van ons heeft de toetsing behaald voor de beademing. Zij is heden ook bevoegd en bekwaam en mag voor uw kind aan de beademing zorgen.

HKZ

In maart zal onze externe audit plaatsvinden. Een bedrijf zal de kwaliteit van onze zorg komen controleren. Wij hebben ontzettend ons best gedaan om alles op orde te hebben, zodat wij het HKZ certificaat kunnen behalen. In de volgende nieuwsbrief zal ik laten weten of wij deze hebben behaald.

Zwembad

Wij zijn nog steeds druk met het gebeuren rondom het hydrobad en druk met de leverancier. Ondertussen hebben we ook al een desinfectiesysteem op het oog, maar we wachten nog even de reactie van de leverancier af, omdat zij ons eerder een verkeerd systeem hebben verkocht.

Cliënttevredenheidsonderzoek

In december hebben de ouders een tevredenheidsonderzoek ingevuld. De ouders zijn zeer tevreden en hebben onze zorg beoordeeld met het cijfer: 9,5. Wij zijn uiteraard heel erg trots! Het geeft ons veel energie om zo door te gaan. Dat cijfer willen wij natuurlijk wel behouden!